課 程 概 述
Course Description

課程編碼
Course Code
中文課程名稱
Course Name (Chinese)
英文課程名稱
Course Name (English)
總學分數
Credits
總時數
Hours
4907571 企業教育訓練 Enterpriseship Training 2.0 2
中文概述
Chinese Description
企業教育訓練的最大功能在於建立企業文化、提昇人力素質、以期在企業內部可獲得一致性的共通語言及觀念。本課程目的是培養學生具備企業組織分析、工作分析及人員分析的能力,以掌握企業的訓練需求,安排最佳化的訓練計劃及執行方法,減少企業的尋覓時間並且得到完整的訓練規劃。
英文概述
English Description
The biggest function of the business enterprise training is to establish the enterprise culture,and promote the manpower quality, so as to acquire the common language and the consistemt concept in the inner part of the enterprise, and obtain the complete training program.

備註:

  1. 本資料係由本校各教學單位、教務處課務組、進修部教務組、進修學院教務組及計網中心所共同提供!
  2. 本資料僅供參考,正式資料仍以教務處、進修部、進修學院所公佈之書面資料為準。