課 程 概 述
Course Description

課程編碼
Course Code
中文課程名稱
Course Name (Chinese)
英文課程名稱
Course Name (English)
總學分數
Credits
總時數
Hours
0461026 教師口語表達 Teacher Oral Communication 2.0 2
中文概述
Chinese Description
本課程旨在探討教師口語表達的基礎、方法與其應用的情形,課程包括二大部份;第一部份比較教師口語表達的理論基礎典範,第二部份除歸納分析主要的教師口語表達方法外,也同時探討其在技職專業教育領域的應用實例。 本課程擬培養之核心能力與指標: 2-2具備善用教學策略進行有效教學之能力。3-1具備發揮班級經營效能營造支持性學習環境之能力。3-2具備掌握學生差異進行相關輔導之能力。(各項指標內容請點連結詳閱了解)
英文概述
English Description
This course studies the foundations and methods that are relevant to Teacher Oral Communication. It focuses on understanding the paradigm of theoretical fundamental of Teacher Oral Communication in general. This course also highlights the difference among that mainstream methods practiced in Technological Education field.

備註:

  1. 本資料係由本校各教學單位、教務處課務組、進修部教務組、進修學院教務組及計網中心所共同提供!
  2. 本資料僅供參考,正式資料仍以教務處、進修部、進修學院所公佈之書面資料為準。